Hej Camilla.

Her en beskrivelse af min oplevelse med min ridning.

Til trods for at jeg har holdt en pause på 1-2 måneder, så har det været nemt at komme igang igen. Jeg har tidligere fået undervisning af forskellige, men de har alle "kun" haft fokus på hvordan hesten gik, og ikke hvordan jeg sad.

Efter at have fået undervisning hos dig, tænker jeg nu over hvordan jeg sidder, tænker og reagere.. Det er svært og jeg er som regel mentalt, meget træt efter en undervisning.

Jeg har heller aldrig SÅ hurtigt kunne mærke en forskel på min ridning, men allerede efter få gange er der sket store forbedringer.

FORDI DU GØR MIG OPMÆRKSOM PÅ MIN KROP

Min første time, efter min pause, skulle jeg trave mere end jeg længe har gjort, egentlig tænkte jeg ikke over at jeg red nedsidning, og det er noget jeg ALTID har haft rigtig svært ved fordi jeg spænder op i hele kroppen.

Det gik super godt og jeg følte virkelig jeg sad godt:-)

Da jeg kom hjem ville jeg prøve det på min friser, som jeg også altid har døjet med at sidde på.

Jeg har spændt op og hun har spændt op.

OG SIKKE EN FORSKEL!

Jeg kunne pludselig sidde ned og der var så meget power og fremdrift i hende at det nærmest føltes som om hun kunne eksplodere hvert øjeblik.!

På den fede måde, hvor hun bare gik frem under mig, og jeg fulgte med.

Det er små ting jeg skal rette og det er vildt så godt hesten går når man gør det rigtige og fedt at du kan se de helt små ting.

Når jeg ser på min passer ride min friser nu, kan jeg hjælpe hende bedre fordi jeg kan se når hun spænder op, så undervisningen giver virkelig meget for mig.

Endelig kan jeg lære at ride, uden at spænde op og have ondt bagefter.

 

TAK fra Sanni Jensen