Rytterbalance Copyright

Hos dig lærer (øver) jeg at blive et med hesten - opnå samhørighed og balance i bevægelser og sind mellem hest og rytter. 
Får styrket min kropsbevidsthed idet mange af teknikkerne stiller store krav til min egen kropskontrol og kropsfornemmelse for at det lykkes at give tydelige signaler til hesten og for at kunne fornemme og modtage hestens signaler.
Lærer hvor lidt kraft man egentlig skal bruge for at følge hestens bevægelser.
Får dyb indsigt i, bl.a. via fysisk guidning fra dig, hvordan rytterens krop og lemmer skal følge hestens naturlige gangmønster for at det hele går op i en højere enhed.
Jeg er høj og glad efter hver træning, og så motiveret for at opnå 100% synergi med hesten.Du har en meget anerkendende tilgang, er god til at formidle til flere kanaler indtil jeg fanger den, lader mig mærke kropsligt hvordan det skal føles.....og støtter mig i fokus på det der gik godt,  og ikke det der ikke lykkes.
Selvom jeg har modtaget undervisning i samlet ca 10-12 år og haft egen hest, har jeg aldrig lært teknikkerne på den måde du lærer mig det. Aldrig haft følelsen af at være et med hesten på den måde som du lærer mig - ikke noget jeg har været bevidst om Tidligere, men noget jeg kan mærke nu, hvor du lærer mig det.
Det var et par noter fra mig - faktisk svært at skrive ned, men fantastisk fedt at mærke i og med krop & sind.

Ses, Kh Charlotte